opusti se i uživaj

dobri ljudi-dobar glas

dzoker naxi radio

slušajte nas na vašem uredjaju

Mi smo…

Radio „Joker“ 95,6 MHz je osnovan 28.8.1994.godine, u Čačku. Reč “džoker” je u masovnoj primeni, a prepoznatljiva je po tome, što uvek predstavlja uspeh. Naziv radija je, zato, od samog starta, odredio pravac, kojim je krenuo naš program.

Kultura govora, svi profili umetnosti i gradske informacije, bile su i ostale naš zaštitni znak.

Tog 28. avgusta, tačno u 13 sati, grupa mladih entuzijasta, oglasila se u etar, a osim dobre volje i velike zaljubljenosti u posao, na raspolaganju su nam bili gramofoni, ploče, kasete i magnetofon, sa koga su se emitovale reklame! Reklame su snimane noću, van programa i cela ekipa je bila u radiju, kako bi marketinška poruka savršeno zvučala.

Malo i da se pohvalimo… iz našeg kolektiva, potekli su – Nada Vasiljević, novinar RTS-a, Vladimir Nikitović, dopisnik dnevnog lista Blic, Silvija Pašajlić, dopisnik RTS-a iz Čačka, a Aco Barać, gitarista grupe Van Gogh, pridružio nam se jedne zime i bio sjajan voditelj. Uz pravovremene informacije, talase Radija „Joker“, krasila je raskošna lepeza, sačinjena od popularnih muzičkih trendova, čak i kada smo morali da menjamo muzički pravac. Povratkom na proverenu muzičku šemu, Radio “Joker” je nastavio da bude ono što jeste – kvalitetan i urban. Od jeseni 2015. godine, Radio „Joker“ se pridružio Naxi nacionalnoj Radio mreži. Program počinje lokalnim informacijama, koje su korisne našim slušaocima. U vremenu od 07 – 13 sati, emitujemo zanimljive priče, po sistemu – od svačega po malo, za svakoga po nešto. Naxi Media se, na našim talasima, oglašava svakog sata, sa najnovijim vestima iz zemlje i sveta. Sve to, ulepšano je hitovima domaće zabavne muzike, u kojima podjednako užiuvaju i stariji i mlađi slušaoci. U okviru Naxi nacional mreže, na talasima „Joker Naxi“ Radija, od 18 sati, čačani slušaju emisiju „Mojih 50“, a radnim danima, od 21 sat, uživaju uz „Veče sa Dejanom Avramovićem“.

Tim „Joker Naxi Radija“ je ponosan, jer je program naše Radio stanice, veoma slušan u Čačku.

Zahvaljujući našem Radiju, Čačak je sa radošću prihvatio slogan – opusti se i uživaj!

ili nas KONTAKTIRAJTE

STUDIO DŽOKER D.O.O. Ljubićki kej 17/1, Čačak, Srbija

Najbrži i najjeftiniji način da dodjete do reklame .Potrebno je da ostavite Vaše podatke ne bi li Vas kontaktirali u najkraćem mogućem roku.

Kako izgleda oglasni prostor pogledajte ovde.

2020 ® sva prava zaštićena

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE

Koristimo kolačiće kako bismo omogućili ispravan rad veb lokacije, prilagođavanje sadržaja i oglasa, pružanje funkcija za društvene mreže i analizu saobraćaja.Više o kolačićima.