Joker radio -NOVO-mobilna aplikacija, Dzoker Naxi Radio najbolji radio u Cacku

slika uzeta sa websajta “Skyscrapercity”
https://www.skyscrapercity.com/threads/%D0%A7%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BA-%C4%8Ca%C4%8Dak.810408/

Joker radio je osnovan 28.8.1994.godine u Cacku, i od tada predstavlaja najpoznatiji radio u Cacku za mlade ljudi. Uvek u trendu, prateci izume od 2020 godine Radio Joker ima i svoju mobilnu aplikaciju aplikaciju koja se skida sa websajta. Od sada mozete slusati zvuke vaseg omiljenog radija preko mobilne aplikacije koja je vrlo jednostavna za rukovanje.

uputsvo kako instalirati APP na mobilnom telefonu

Joker (Dzoker) Naxi radio pored usluge radio oglasa pruza i websajt oglase. Mladje generacije sve vise vole da prate muziku preko interneta i korisnjenja websajtova, zbog njih smo i otvorili ovu opciju reklame preko interneta.

Ako zelite da se reklamirate prestani da gubite vreme i budite vidjeni na najposecenijim radio websajtu u Cacku.

joker radio stop wasting your time

Imamo dve vrste oglasa i to su SPONZOR i REKLAMNO mesto.

SPONZOR mesto je dugorocnije i traje minimum mesec dana i pojavljuje se na svakoj stranici websajta, dok je REKLAMNO mesto se nalazi na stranici reklama.

Koje su prednosti i mane SPONZOR I REKLAMNOG mesta?

  1. SPONZOR je skuplja od REKLAMNOG
  2. SPONZOR mesto zauzima veci prostor nego REKLAMNI na web stranici
  3. SPONZOR mesto je se moze zakupiti na minimum mesec dana dok REKLAMNO moze trajati i jedan dan
  4. SPONZOR mesto postaje partner sa Joker radiom i dobija jedan backlink od nas, dok REKLAMNO mesto ne dobija
  5. SPONZOR mesto je idealno za butike , salone, teretane a REKLAMNO mesto za promocije, zurke, kncerte itd

1.Zasto je SPONZOR mesto skuplje od REKLAMNOG?

joker radio clock

SPONZOR mesto je skuplje zao sto je ograniceno na mesecnom nivou ali opet kad se podeli na broj dana je jeftiniji od REKLAMNOG mesta. Zato se SPONZOR mesto zakupljuje na duzi period za duzu marketinsku kampanju dok REKLAMNO mesto je vise za kratkorocnu do sedam dana kampanju.

2. Zasto SPONZOR mesto zauzima veci prostor nego REKLAMNI na web stranici?

joker radio wireframe

SPONZOR mesto isto zovemo i partenri na duzi rok, i zbog njihove lojanosti i posvecenosti odlucili smo da im pruzimo vecu povrsinu na web stranici za njihovu reklamu, a opet sa druge strane REKLAMNO mesto je isto tako dovoljne velicine na stranici REKLAME samo sto se jos i ne pojavljuje na svim stranicama kao sto je u slucaju SPONOZR stranice.

3. Zasto SPONZOR mesto je se moze zakupiti na minimum mesec dana dok REKLAMNO moze trajati i jedan dan?

joker radio consumer and users

Jokera ( Dzoker Naxi Radio) se trenutno odlucio na ovakvu organizaciju marketing kako bi pravedno pokusala da nagradi obe vrste korisnika. Jedne kroz ucestalost oglasa a drugu vrstu korisnika kroz cenu, tako da na taj nacin svaki korisnikce biti zadovoljan za svojim uslugama.

4. Sta tacno predstavlja ova opcija-SPONZOR mesto postaje partner sa Joker radiom i dobija jedan backlink od nas, dok REKLAMNO mesto ne dobija?

joker radio link

Backlink je kad Joker (Dzoker) Naxi Radio odlucio da prati websajt druge kompanije tako sto ce napisati neki artikal u vezi te kompanije i povezati sa backlink-om Joker radio websajt sa websajtom klijenta. Zasto je ovo bitno?

U koliko klijent vlasnik websajta zeli da se pozicionira na Google ili nekom drugom pretrazivacu bolje onda je ovo jedan od jaboljih nacina da to uradi. Kad se websajt generalno poveze sa sto vise websajtova onda momentalno Goolge isti taj websajt priznanje kao pouzdan i dodeljuje mu bolju pozociju na Google. primer backlink je sledeci klikni ovde . Preko reci ovde smo povezali Joker (DZOKER) Naxi radio sa keephumanity websajtom.

5. Za koje vrste klijenata i kompanija su ova dva modela reklamiranja na Joker radiju websajtu?

Joker (DZOKER) Naxi radio preporucuje svim kompanijama koje zele duzu saradnju sa nama da izaberu SPONZOR mesto dok svim ostalim kompanijama koje zele reklamu na dan dva ili sedam dana da izaberu REKLAMNO mesto.

ZAKLJUCAK

SA JOKER RADIO CE TE UVEK BITI NAJVIDJENIJI U CACKU POD NAJBOLJIM USLOVIMA POSLOVANJA UZ STVARANJU SUPER ODNOSA I POSTOVANJA IZMEDJU NAS I KLIJENATA

STA KAZU KLIJENTI O NAMA

“Saradnja i transkacija sa Joker Radio je bilo super , jos jednom veliko hvala i vidimo se uskoro”

Dragan frizer – salon AMOR

“Dosta je klijenta culo za nas preko Joker radio,vredna investicija”

PODELITE:

Facebook
LinkedIn

Najpopularnije

Najnovije promocije

Upišite se na listu obaveštenja

Bez spamova !
Samo promocije ,akcije i dogadjaji koji će goditi Vašem budzetu.

Kategorije

Pogledajte Još

Povezano

post 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent a eros purus. Sed nec sollicitudin orci. Mauris semper pharetra metus vitae molestie. Praesent dapibus turpis

2020 ® sva prava zaštićena

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE

Koristimo kolačiće kako bismo omogućili ispravan rad veb lokacije, prilagođavanje sadržaja i oglasa, pružanje funkcija za društvene mreže i analizu saobraćaja.Više o kolačićima.